▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, October 2, 2011 @ 5:53 PM
Marry You :3
Actually ni post lama, takde ah lama, cuma tak kesampaian nak publish. lol :P

That's my mom. Mama tanpa heels memang pendek. Tu pun nampak tinggi sebab aku cam tunduk sikit kan kan? PMR is just around the corner. Sangat ah dekat. For those yang dah habis exam tu, you guys teramat ah untung k. Me is jelly. Dah habis exam, cuti lak tu,boleh lah merdeka kan? Kiteorang? Time cuti ni nak pergi mana-mana pun tak boleh. Plus, mama ambil cuti because kakngah nak PMR. So mama akan datang sekolah kakngah. To kakngah, i wish you all the best. Walaupun kau jahat dengan aku, sampai dalam hati aku pernah terdetik "MALAS AKU NAK DOAKAN KAU BERJAYA DALAM PMR. GODAI". But, i was wrong. No matter how cruel you are, kau tetap kakak aku. No matter what. Ok stop kisah sedih.

Jumaat lepas. Form 1 cuti, form 2 sekolah. So, pagi tu, kiteorang main basketball kt MBSA. Ehem! Kiteorang yang perempuan tak main sangat punn. Lulz.

Ok. Haha. Lepastu, makan dekat DE.
Lepastuuuu, pergi rumah Athirah. Then pergi taman gelap. Lepak kt taman gelap. Agak lama kt taman gelap. Din date dengan Raja, Candy date dengan Azrul. Yang tu date dengan tu. Aku date dengan Athirah and Alya :3 haha. Lepastu, lepak rumah Aina. Ni yang lama gila kt rumah Aina. Macam-2 kiteorang buat kt rumah Alya hikhik :3
Lepastu pergi taman yang dekat dengan rumah Cik Kiah tuu. Tiba-2 perut lapar, and hujan. First-2 hujan tak lebat, pastu hujan lebat gila. Kiteorang stuck dekat bus stop tepi SRAI. Aku nyanyi ah lagu Unfriend You tu kuat-2, then ada petir kuat gila. Terus aku diaaammmm je. Haha.. Akibat.. Then pergi bustop depan SRAI. Tunggu hujan reda, kiteorang pergi Lenggong makan bakso. Itu lah kali pertama aku makan bakso. Hewhew. Lepastu ayah ambil, dah, balik. Papehal pun, haritu memang best!
back to top?