▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, October 29, 2011 @ 2:20 AM
Problems taught me to be stronger
Hi, assalamualaikum.
So, how's your day? Okay? Alhamdulillah..
Semalam, time petang. Hujan lebat gila anjing kan? Siapa happy? SAYA!! Aku, Aisyah, Husna and Anis main hujan gila-gila. Ups, Anis tak sangat. Husna pun. aku banyak main dengan Aisyah je. Well, pasangan couple paling romantik kan Aisyah kan? Lol k. memang macam-macam ah kiteorang buat. Tiba-tiba, Anis kena balik. Tinggal aku, Aisyah and Husna. Memang kitaorang ftw ah sekarang. dah macam orang tak betul pun ada. Kacau orang kencing semua haha. 

Senang cakap, main hujan time semalam, memang best. Thanks a lot to my girlfriends, Aisyah and Husna.

Balik rumah, mandi, makan semua ah en. Pergi dekat mama and ayah, and aku cerita A sampai Z pasal Greyson Chance punya showcase. First first tu, mama memang kasi, ye ah, pergi dengan kakngah kan. Takkan tak boleh kot. Lepastu ayah tanya "bila?" Aku jawab ah "11/11/11. Hari Jumaat. Pukul 830 malam". Lepastu ayah cakap "kita buat kenduri time tu. Solat hajat semua. Tak boleh. Lain kali je". Aku paksa mama and ayah tukar tarikh kenduri semua. Alhamdulillah aku tak kena marah time aku paksa tu. Ayah pun cam cakap ah "kita nak pindah, jangan fikir seronok je. Lepas pindah nanti, nak pergi mana mana, pergi lah". Ok. Sangat pedas. Aku terus ambil wuduk. Solat. Aku berdoa macam macam sebab aku nak sangat-sangat pergi showcase tu. Aku menangis tanpa henti weh. Tu lah, lain kali jangan berharap sangat. 

Malam tu, takda apa yang jadi. Aku tweet macam biasa. Aku text kawan aku, tak balas. Before this, kiteorang macam gaduh. Girl, kita rasa awak berubah sangat sangat. Sedih gila dalam hati ni. Aku cakap pasal minah lain, minah lain pula terasa. Haiyoyoyo. This is life. Tiba-tiba, terasa nak study. Time tu dalam pukul 2 camtu. Tiba-tiba wifi macsm skljhgdasaas. Terus jatuh mood aku nak study. 

Till here. Byebye :) assalamualaikum.
Oh, and wish me luck on my final examination on this Monday! xoxo
Me with Anis Khalisya. Cousin paling awesome. Me miss you :/ byebye
back to top?