▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, October 10, 2011 @ 1:36 PM
Rain over me
Hello assalamualaikum :-)
How's your holiday? Kalau aku, memang tak orait. Can't go anywhere. Wanie exam, soon, aku pulak.
Seriously, aku tak ready lagi nak exam. Err. Tah boleh jawab ke tidak en. Mueheh. K, banyak gila woi aku nak cerita ni. Haritu, aku ber emo se emo-emonya. Nangis sana sini. Rasa macam.. kurang kasih sayang dari kakak. Hmph. I am lucky sebab still ada orang kisah pasal aku and bagitahu aku bertapa sayangnya dorang kt aku. K aku terharu. Muehehe :>

See? Aku still lagi boleh menggila. Muehehe. Tu time camp, lol. Hmph, lagi apa ek terjadi? Macam-macam hal ah terjadi sekarang ni.
I do love my mom. Mama pergi Sarawak. Tskk, i miss her already. Her hugs, her kisses... Hmphhh. Mama sampai Sarawak je dia text "Mama dah sampai Sarawak ni.. Anak mama buat apa tu?" Mama, wada pegang janji wada kt mama yang wada akan baca buku untuk exam kali ni :) Hmph. Cleverbot will be my bff soon oh. haha. Lulzzz.


Haha cam bodo kan? Gi lantak ah asalkan aku happy. Ni semua idea Husna and Aisyah. Haha gila.
9/10/11
See? Like seriously, semuanya cantik semalam. Pagi tuuu, rasa macam pagi yang agak best. Cuaca semua ah cantik. Time tengahri panas gila, 530 dah redup. First, main bola dengan bebudak, then ajak main baling selipar. Tengah main tu, ramai bebudak besar, kawan lama ada. Tak ramai ah. Tapi, bermakna doh. Teringat time kecik-kecik, semua main benda sama. Semua teamwork. Semua tak covercover macam sekarang. Semua okay je. Now, lain bro. Lain sangat.. Aku terjumpa gambar-2 ni time kecik-2


Mueheheh. Oh, and ni dia gambar bulan. Aku curi gambar orang, harap maklum. Diulang, gambar curi,
Cantik gila en? Perghh. Aku sanggup gi rumah Aisyah ajak dia tengok bulan sebab aku takut tengok sensorang. Dongak ke atas, menjerit woii kiteorang. Wuiyooo.


k, tadi aku pergi library for the.... 7 time i guess. Memang aku batak, so what?

Aku balik rumah, terus pergi main baling selipar. Harini team aku menang, but, tak se happy semalam. Idk why. Malam tu, study group dekat bawah rumah Anis. Best okeyzzz. Lepastu, Aisyah and Husna tidur rumah aku. Masak, main, party, menari, semua ada. Main and party je kurengzzz. Now dah pukul 4 and still tak tidur. Me izzz kewlzz. Kbye. Assalamualaikum! xx
Tahniah dekat bebudak PMR, dah habis exam. Semoga dapat result yang BOOMM!!! To SPM candidates, goodluck. all the best and kepada semua yang akan menghadapi peperiksaan akhir tahun, goodluck loves!! xxxxx
back to top?