▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, October 19, 2011 @ 8:28 PM
Someone like you.
Hello hello. Assalamualaikum semua :)
what's up people? Untung lah kan budak-2 PMR dah merdeka, hari-hari ponteng. Err -,-
Ada yang sampai dah kerja pun ada, haiyoo -,-
Now, exam memang dah dekat gila dah haa. Cuti Deepavali ni nampaknya tempat aku ber holiday dekat library seksyen 13 tu je lah kan -,- kesian je kan? Lol.

K, actually, ada banyak gila benda nak cerita. Lama kan tak update blog kan? Well, i'm quiet busy right now. So, kalau nak contact or whatsoever, Twitter. Yes, i am more to Twitter. Here ; SyuhadaHaizad. So, sape pergi OctTwtFest? Ingat nak pergi oh, well, sape taknak kan jumpa dak-dak Twitter right?

Sekolah sekarang semakin awesome, semua dah stable. No boyf. No sadness. Lol.
Aku actually ada benda banyak gila nk cakap, but tak tercakap yknow. lol. Kbye assalamualaikum
back to top?