▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, November 3, 2011 @ 9:28 PM
Hold on till the night
Hello guys. What's up? Oh, assalamualaikum.

Guess what? EXAM DAH HABIS!!!!!!!!!!!! (tinggal pjk je untuk harini).
Siapa happy? SAYA! But, idk why, tak rasa berapa nak happy.. Maybe.... Habis sekolah kot.. Aku bajet camni tau, lepas exam, main uno, bawa mainan semua kt sekolah. Macam sekolah rendah kan? Anyeeeehhhhhh rindunyaa :'DD. Cikgu cakap, Khamis depan, last form 1 sekolah. Terkejut woi. Pehal cepat sangat? And, form 2, Jumaat ni dah habis. Pasal form 2, tak kisah sangat lah kan. Cuma... terkejut. Aku punya lah banyak plan untuk activiti lepas exam.. Macam tahun lepas, main hantu hantu lah apa lah. 
Lawa kan? Aku ambil gambar benda ni, dah lama. Takde lah lama mana. Sebelum exam juga lah kan..
Let's talk about exam. Semuanya... okay. Idk why, aku rasa, biasa je. And, aku tak baca buku sangat pun.
Actually, ada banyak nak cakap. But, nanti k :)
Bye nak pergi sekolah. Assalamualaikum
back to top?