▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, December 14, 2011 @ 11:08 PM
Running away
Hello guys :) assalamualaikum.
Setelah sekain lama weh aku tak update blog ni. Sumpah aku rindu. Hmmm.
Fyi, aku dah pindah. From Shah Alam to Klang. Perasaan aku berbelah bahagi pada mulanya.
Happy, yes mesti lah happy. Masuk rumah baru, bilik baru barang barang baru, so memang excited lah kan. Sedih pun ada juga. Aku kena tinggal kan sekolah, kawan kawan, jiran, my gurls, my kids, mama will miss you guys :( oh and rumah sana takde internet lagi. Yeah aku banyak kali paksa Mama dengan ayah suruh beli, tapi dorang cam cakap "slow slow lah dulu, benda tu tak penting". TAK PENTING? OH FUUUU. Ok I'm sorry maybe yes, tak penting. Aku rasa rumah tu pun tak siap sepenuhnya lagi ~.~ but still, I want le internet. No internet = die. 


Aku hampir pindah dalam 1 bulan cenggitu. Hmmm dekat sana, one word, BOSAN. aku hadap TV je 24 hrs. Memang taktahu nak buat apa. Bangun pagi, sidai kain, tgk tv, kemas bilik, tgk tv, mandi, tgk tv, pergi tman, mandi, tgk tv, tidur. SADLIFE TAAAAAAAAAAK??! Itupun kadang kadang je aku pergi taman sebab takde kawan ~.~ Until one day, orang kampung aku datang sini. Tak lah terasa sunyi, tapi penat lah nak kemas tu kemas ni. I'm a big girl right now hehehe n.nV . Buat kenduri semua semua tu, hmmm ok lah juga but I think bukan semuanya jiran lama aku datang. Semua tak sayang aku dah k majok. Lol I'm just joking~~~. Lepastu kenduri tu, Anis, cousin aku yang paling aku rapat, stay sini. Maybe until dia form 5 I guess. So taklah bosan sangat. Aku ni jenis tak sah kalau tak keluar rumah. Nanti rasa pelik. Jalan jalan sikit pun jdi ah. So ada kawan, senang lah nak buat pape. But yet, aku still takde kawan lagi dekat sana. Hmmm.
My old mates. Hmmm 
Time ni, aku pergi bomba. Memang macam macam lah kiteorang buat, main air, fear-factor semua. Sumpah best gegila gegila lah kan. Jap ni gambar nya

Ok ni je sebab aku malas nk masuk bebanyak.


Apa lagi ek nak cakap? Aku bebetul boleh contact pakai Twitter je dekat sana. Ye ah, via txt kan?
Weh siapa dah tengok Breaking Dawn and Ombak Rindu? HAHAHAHAAH BEST KAAAAAAAAAAAN. First, pergi Subang Parade w my loyal bff, Candy and my adik angkat, Putri. Dekat sana takde Ombak Rindu. Tgk je lah Breaking Dawn sebab aku minat lah juga. EDWARD MACAM BIASA AH HANDSOME NAK MAMPUS!!! Tak lama lepastu, Mama ajak tgk Ombak Rindu sekali dengan org org kampung. Lol fani, ada 2 org budak kecik. And kiteorang duduk depan sekali. Kanser tengkuk aku cenggini lol. Lepastu bebudak tu mekak mekak,. Wayang tu dah macam atuk akuu yang pnya pun ada. Kiteorang je mekak lebih haha. Haaa sebelum tgk wayang tu pergi main benda bebeudak yang kereta ah pe ah dodododododo. Oh time tgk Breaking Dawn tu aku nk mengaku yg aku byk gak buat perkara yang agak memalukan haha.


Semalam, aku mimpi Greyson Chance. Sumpah aku cakap, best dream ever. OH SHIT PEHAL LAH TU MIMPI SHIT SHIT. k. Taknak cerita acana mimpi tu kang korang jealous hahaha. Eh aku dengar cerita dia nak datang sini lagi kan? Ok good. Dah ah haritu tak pergi showcase dia. Dah ah aku dah beli ticket wuuuu bullshit wuuuuuu. Lagi apa ek? Cody and 1D. tapi 1D centu centu je, aku minat lagu jeee. Lepastu MUHAMMAD NAZMI FAIZ MANSOR hahahahahahaah k. Tak kisah ah dia dengan Nadia ke apa ke. But nazmi tak ngaku en. Ala, mesti betul punya, Nazmi nak cover je lol k aku over.

TILL HERE SO YEAH, BYE ASSALAMUALAIKUM :)

Nak bebel lagi ni. Jersey tu, time jenjalan dengan Candy, tetibe ternampak. Setelah sekian lama ku mencari, memang terus aku beli lah kan. So yeah :)
Aku malas nak besar besarkan tulisan apa semua hahah kbyebyebye. xoxo
back to top?